Στα 4 εκατ. ευρώ, περίπου, οι οφειλές του ΓΟΕΒ Αργολίδας σε ΔΕΔΔΗΕ, ΕΦΚΑ και Εφορία ...

Σύσκεψη έγινε στο Ναύπλιο για τα θέματα που έχουν να κάνουν με τον ΓΟΕΒ Αργολίδας, καθώς και με τους ΤΟΕΒ της ίδιας περιοχής. Διαπιστώθηκαν ...


Σύσκεψη έγινε στο Ναύπλιο για τα θέματα που έχουν να κάνουν με τον ΓΟΕΒ Αργολίδας, καθώς και με τους ΤΟΕΒ της ίδιας περιοχής.

Διαπιστώθηκαν τα προβλήματα. Το βασικό πρόβλημα είναι οι οφειλές, ύψους 4 εκατ. ευρώ, περίπου, του ΓΟΕΒ Αργολίδας προς τον ΔΕΔΔΗΕ, τον ΕΦΚΑ και την Εφορία.

Πρόκειται για προβλήματα που έρχονται απ’ το παρελθόν, όπως αναφέρει η Περιφέρεια.

Ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, δήλωσε, ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια ώστε όλα αυτά τα θέματα και όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες να προχωρήσουν και να λυθούν.

Έγινε γνωστό, ότι, λόγω του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου, στο ζήτημα της εξόφλησης των οφειλών, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, αδυνατεί να παρέμβει.Ο περιφερειάρχης, γνωστοποίησε, ότι, η Περιφέρεια, θα διαθέσει πιστώσεις για έργα και συντηρήσεις εξοπλισμού, ενώ θα δρομολογήσει και την εκταμίευση 460.000 ευρώ για την έναρξη των διαδικασιών του αναδασμού στον αργολικό κάμπο.

Παράλληλα, τονίστηκε, ότι μία φορά το μήνα, θα οργανώνεται σύσκεψη, ώστε να εξετάζεται η πρόοδος των διαδικασιών.

Εν’ τω μεταξύ, ο Παναγιώτης Νίκας, υπέγραψε στο Ναύπλιο και εργολαβική σύμβαση για το έργο της αντικατάστασης και της αναβάθμισης του αντλητικού συγκροτήματος που αφορά την άρδευση της έκτασης, στα Πυργιώτικα.

Τέλος, υπέγραψε και σύμβαση που έχει να κάνει με την τεχνική υποστήριξη για την ωρίμανση του έργου που αφορά το Μουσικό Σχολείο της Αργολίδας.


πηγή: ertnews.gr

Σχόλια