Οργή για την άγρια κακοποίηση αλόγου - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης ....

Το ζώο κρεμόταν σε πλαγιά λόγω εξάντλησης - Το έσωσαν περαστικοί που το είδαν να υποφέρει Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο 34χρονος ιδιοκτήτ...


Το ζώο κρεμόταν σε πλαγιά λόγω εξάντλησης - Το έσωσαν περαστικοί που το είδαν να υποφέρει
Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο 34χρονος ιδιοκτήτης του αλόγου που βρέθηκε δεμένο και κρεμασμένο σε πλαγιά στην Τζια.

Το δύστυχο ζώο, βρισκόταν από το Σάββατο το μεσημέρι πεταμένο δίπλα σε μια ελιά, με τα πόδια του δεμένα μεταξύ τους, σφαδάζοντας από τον πόνο που προκαλούσαν τα δεσμά του, ψάχνοντας απεγνωσμένα νερό σε σημείο που εξαντλημένο, λύγισε και κρεμάστηκε.

Το αποτρόπαιο και τριτοκοσμικό θέαμα, αντίκριζαν άφωνοι διερχόμενοι οδηγοί, οι οποίοι ενημέρωσαν φιλοζωική εταιρεία και εκείνη με τη σειρά της την Αστυνομία, με αποτέλεσμα, να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του βασανισμένου ζώου. Πρόκειται για εναν 34χρονο ο οποίος έπεσε στα δίχτυα των Αρχών στις 20:00 της Κυριακής.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ «Ο 34χρονος συνελήφθη στις 20:00, ώρα, μετά από καταγγελία, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο Α.Τ Κέας, περι ώρα 16:11 απο τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προστασίας Ιπποειδών «ΙΠΠΟΘΕΣΙΣ» με τη μέθοδο της περίδεσης των ποδιών στην περιοχή Πλαγιά, με συνημμένες φωτογραφίες».


Σχόλια