Τραγωδία στη Λοκρίδα- Θανατηφόρο τουμπάρισμα με τρακτέρ για συνταξιούχο δάσκαλο ...

Θανατηφόρο τουμπάρισμα με τρακτέρ. Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε 74χρονο συνταξιούχο εκπαιδευτικό, που είχε πάει στο χωράφι του με το τρ...Θανατηφόρο τουμπάρισμα με τρακτέρ. Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε 74χρονο συνταξιούχο εκπαιδευτικό, που είχε πάει στο χωράφι του με το τρακτέρ σε αγροτική περιοχή στο δρόμο Αταλάντη – Καλαποδίου.

Βρέθηκε σύμφωνα λίγο πριν τις 18:30’ το απόγευμα της Τρίτης 9 Μαϊου χωρίς τις αισθήσεις του έχοντας καταπλακωθεί από τον γεωργικό ελκυστήρα.

Οι δικοί του άνθρωποι είχαν ανησυχήσει που δεν απαντούσε από το μεσημέρι στο τηλέφωνο και ξεκίνησαν αναζητήσεις. Δυστυχώς οι φόβοι τους ότι είχε συμβεί κάτι κακό, επαληθεύτηκαν.

Επρόκειτο για έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο, συνταξιούχο εκπαιδευτικό από το Ζέλι και φαίνεται το κακό να έγινε από βλάβη που προκλήθηκε στο σύστημα φρένων, από τυχαίο εξωτερικό γεγονός. Το τρακτέρ φέρεται να έφυγε σε κατηφορικό σημείο και να τουμπάρισε εγκλωβίζοντάς τον από κάτω.

Στο σημείο επενέβησαν πυροσβέστες από την Αταλάντη, ενώ κλήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ που δε χρειάστηκε όμως να φτάσει στο σημείο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος, διενεργεί το ΑΤ Λοκρών.

(φωτογραφία αρχείου)
Σχόλια