Ζωοκλέφτης άρπαξε το άλογο τοπικού δασικού συνεταιρισμού στη Φλώρινα...

Ένα βήμα πιο πέρα από τις συνηθισμένες κλοπές προβάτων και κατσικιών έκανε ένας ζωοκλέφτης σε μια αγροτική περιοχή της Φλώρινας, αφού άρπαξε...


Ένα βήμα πιο πέρα από τις συνηθισμένες κλοπές προβάτων και κατσικιών έκανε ένας ζωοκλέφτης σε μια αγροτική περιοχή της Φλώρινας, αφού άρπαξε ένα... άλογο ιδιοκτησίας του τοπικού δασικού συνεταιρισμού το οποίο βρήκε μέσα στον περιφραγμένο ιδιόκτητο χώρο!

Η κλοπή του αλόγου έγινε στο διάστημα από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής ως το πρωί του Σαββάτου και οι υπεύθυνοι του συνεταιρισμού την κατήγγειλαν στην Αστυνομία, που ξεκίνησε αμέσως έρευνα για τον εντοπισμό του. Από την προανάκριση προέκυψε πως το είχε κλέψει ένας 42χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε την Δευτέρα.

Ωστόσο, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για ζωοκλοπή υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας. Πάντως, το κλεμμένο άλογο βρέθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών σε έναν χώρο όπου το είχε κρύψει και αποδόθηκε στον συνεταιρισμό.


Σχόλια