Μεσσηνία: Σποροσύναξη για την προετοιμασία των σπόρων για το "Re:Think GAIA Festival"

Σποροσύναξη για την προετοιμασία των σπόρων για το "Re:Think GAIA Festival" θα διοργανωθεί το ερχόμενο Σάββατο 9/6/23 στις 5 μ.μ. ...


Σποροσύναξη για την προετοιμασία των σπόρων για το "Re:Think GAIA Festival" θα διοργανωθεί το ερχόμενο Σάββατο 9/6/23 στις 5 μ.μ. στο Αγρόκτημα Φοίφα.

«Καλούμε μικρούς και μεγάλους σποροφύλακες, φίλες και φίλους του σπόρου, αλλά και όσες και όσους επιθυμούν να μας βοηθήσουν στο πακετάρισμα των σπόρων για την καθιερωμένη μας, πλέον, Γιορτή Ανταλλαγής Σπόρων, που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Re:Think GAIA Festival 2023 στις 24 και 25 Ιουνίου. 

Ελάτε να στήσουμε από τώρα τη γιορτή, προετοιμάζοντας και πακετάροντας τους σπόρους από την Ανοιχτή Τράπεζα Παραδοσιακών Σπόρων του Αγροκτήματος Φοίφα. 

Όσοι και όσες έχετε σπόρους, μην ξεχάσετε να τους φέρετε μαζί, ώστε να συνεχίσουμε το αέναο, κυκλικό ταξίδι τους, αλλά και για να ενισχυθεί η Σποροτράπεζα του Αγροκτήματος, η οποία μόνο τα τελευταία τρία χρόνια έχει δώσει πάνω από 5000 φακελάκια. Φυσικά, μικροί και μεγάλοι, ελάτε να παίξουμε, να γελάσουμε, να συζητήσουμε, να βρεθούμε, να μοιραστούμε» αναφέρει το σχετικό κάλεσμα.

Σχόλια