Γιορτή τοποδιατροφής στα Αγγελιανά Ρεθύμνου την Τετάρτη 12 Ιουλίου

Με τη γιορτή τοποδιατροφής στα Αγγελιανά συνεχίζονται αύριο οι δράσεις, εν’ όψει των τριήμερων εκδηλώσεων του Θεσμού «Κρητικός Διατροφικός Π...


Με τη γιορτή τοποδιατροφής στα Αγγελιανά συνεχίζονται αύριο οι δράσεις, εν’ όψει των τριήμερων εκδηλώσεων του Θεσμού «Κρητικός Διατροφικός Πολιτισμός. Γη- Τροφή- Υγεία» που θα πραγματοποιηθεί 14, 15 και 16 Ιουλίου στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου.

Η γιορτή Τοποδιατροφής και Κυκλικής Οικονομίας περιλαμβάνει παραδοσιακά μαγειρέματα και πρακτικές μεταποίησης και συντήρησης τροφίμων και θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 12 Ιουλίου, στις 8μμ στα Αγγελιανά.


Εννέα πολιτιστικοί σύλλογοι του Κάτω Μυλοποτάμου θα συναντηθούν και παρέα με τους ανθρώπους του ΚΗΦΗ Δήμου Μυλοποτάμου θα επιχειρήσουν ν’ αναδείξουν ένα σημαντικό κομμάτι του διατροφικού πολιτισμού μας. Η εκδήλωση θα γίνει με τη φιλοξενία του πολιτιστικού συλλόγου Αγγελιανών.

Ο φετινός Θεσμός «Κρητικός Διατροφικός Πολιτισμός. Γη- Τροφή- Υγεία» διοργανώνεται από την Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή ΠΛΟΗΓΟΣ και τον Δήμο Μυλοποτάμου, με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης, στο πλαίσιο του έργου «Δίκτυο ανάδειξης, στήριξης του συστήματος “Κρητική Διατροφή».


πηγή:ertnews.gr

Σχόλια