ΠΑΣΟΚ: Τώρα ανακάλυψε ο πρωθυπουργός ότι η Ελλάδα είναι πρώτη στον πληθωρισμό τροφίμων ;

«Σύμφωνα με τη Eurostat, η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης στον πληθωρισμό τροφίμων. Πολύ πρόσφατα το ανακάλυψε και ο κ. πρωθυπουργός», κα...


«Σύμφωνα με τη Eurostat, η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης στον πληθωρισμό τροφίμων. Πολύ πρόσφατα το ανακάλυψε και ο κ. πρωθυπουργός», καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μετά τη σημερινή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργείο Ανάπτυξης, όπου προανήγγειλε βαριά πρόστιμα για παραπλανητικές εκπτώσεις και παραβίαση του πλαφόν κέρδους.

«Το μόνο που δεν έκανε ο κ. Μητσοτάκης σήμερα», συνεχίζει η Χ. Τρικούπη, «είναι να καταγγείλει την προηγούμενη κυβέρνηση για την αδράνεια και την άρνησή της να ενεργοποιήσει τους μηχανισμούς ελέγχου της αγοράς, των τιμών και του περιθωρίου κέρδους έναντι του πρωτοφανούς κύματος πληθωρισμού υπερκερδών και απληστίας που συνεχίζει ανεξέλεγκτο να πλήττει το βιοτικό επίπεδο των εργαζομένων, των αδυνάμων και της μεσαίας τάξης».

«Κατά τα άλλα», καταλήγει το ΠΑΣΟΚ, «επανέλαβε ότι οι επενδύσεις στο real estate, ο αφελληνισμός της ελληνικής οικονομίας και περιουσίας, το μοίρασμα των ευρωπαϊκών πόρων χωρίς έστω και ένα στοιχειώδες σχέδιο και η "πάμε και όπου βγει" ανάπτυξη, θα φέρουν με κάποιο μαγικό τρόπο τη βελτίωση του εισοδήματος των πολιτών, που ολοένα και μειώνεται τα τελευταία χρόνια».

πηγή:  (euro2day.gr)


Σχόλια