3ο Φεστιβάλ Μπύρας στην Καλαμάτα

Το 3ο Φεστιβάλ Μπύρας Πελοποννήσου, έρχεται στην Καλαμάτα το τριήμερο 4-6 Αυγούστου 2023! Το Φεστιβάλ Μπύρας, έχει την υποστήριξη του Δήμου ...


Το 3ο Φεστιβάλ Μπύρας Πελοποννήσου, έρχεται στην Καλαμάτα το τριήμερο 4-6 Αυγούστου 2023! Το Φεστιβάλ Μπύρας, έχει την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας και της Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ και εντάσσεται στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2023. Οι παρευρισκόμενοι στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Καλαμάτας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν διάφορες ποικιλίας μπύρας και εδέσματα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει συναυλίες από γνωστά συγκροτήματα και καλλιτέχνες.

Τρείς μέρες γεμάτες με Ελληνικό χειροποίητo ζύθο, street food, live music, party και πολύ θετική ενέργεια.
Το φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στους Έλληνες παραγωγούς μπύρας δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο Μιχάλης Βαρνάς διοργανωτής του φεστιβάλ. Φέτος συμμετέχουν είκοσι παραγωγοί – ζυθοποιοί από όλη την Ελλάδα με πάνω από 200 ετικέτες μπύρας, πρόσθεσε η Εφη Σπηλιοπούλου από τους διοργανωτές του φεστιβάλ. Κάθε τοπικός παραγωγός βέβαια χρησιμοποιεί στην μπύρα του και τοπικές γεύσεις όπως αρώματα από φρούτα, μέλι, κάστανο, μαστίχα Χίου, κλπ. Η διοργάνωση συνοδεύεται βέβαια από street food και μουσικές εκδηλώσεις.


Συναυλίες:
Παρασκευή 4/8: DrAtomic Band & 48 Ores
Σάββατο 5/8 : Akrovates Band & Koupes Band
Κυριακή 6/8: Koza Mostra, openact Eisaggeleasπηγή: ertnews.gr

Σχόλια