Βόρειο Αιγαίο: Ένταξη Επιλαχόντων στο Πρόγραμμα των Νέων Αγροτών

Αναρτήθηκαν οι νέοι πίνακες αποτελεσμάτων των υποψήφιων Νέων Γεωργών 2021 και σύμφωνα με την Περιφέρεια Β. Αιγαιου και τη Διεύθυνση αγροτική...


Αναρτήθηκαν οι νέοι πίνακες αποτελεσμάτων των υποψήφιων Νέων Γεωργών 2021 και σύμφωνα με την Περιφέρεια Β. Αιγαιου και τη Διεύθυνση αγροτικής οικονομίας “με την νέα τροποποίηση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και μετά από εκχώρηση 5.865.000 ευρώ επιπλέον, εντάσσονται στο πρόγραμμα επιπλέον 137 άτομα από τους επιλαχόντες, και άλλα 19 με την ιδιότητα των εν δυνάμει δικαιούχων, καθότι οφείλουν να καταθέσουν κάποια δικαιολογητικά και να αποδεχτούν την ένταξή τους στο Πρόγραμμα”.

Ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης δήλωσε σχετικά : 

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα καθότι στο πρόγραμμα των Νέων Αγροτών του Υπουργείου Ανάπτυξης η Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου ενέταξε το σύνολο των επιλαχόντων, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξουν επιπλέον πόροι στο νησί, οι οποίοι και θα αξιοποιηθούν αναλόγως. Θέλω να ευχαριστήσω τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Κουφέλο και τα στελέχη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν και στο θέμα αυτό, ώστε να μην μείνει εκτός προγράμματος κανείς».

πηγή:ertnews.gr

Σχόλια