Συνάντηση Μαρίας Αντωνίου στο ΥπΑΑΤ με τον Διονύση Σταμενίτη για τις ζημιές στην αγροτική παραγωγή της Π.Ε. Καστοριάς

Τα προβλήματα που αφορούν στην αγροτική παραγωγή της Π. Ε. Καστοριάς βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης, που είχε η βουλευτής Καστοριάς, Μαρί...


Τα προβλήματα που αφορούν στην αγροτική παραγωγή της Π. Ε. Καστοριάς βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης, που είχε η βουλευτής Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου, με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύση Σταμενίτη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της σύσκεψης όλων των εμπλεκόμενων αγροτικών φορέων στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, με κύριο και μοναδικό θέμα τις πολλαπλές ζημιές που υπέστησαν τα αγροτικά προϊόντα της περιοχής το τελευταίο διάστημα λόγω χαμηλών θερμοκρασιών αρχικά και κατόπιν λόγω των συνεχόμενων ισχυρών βροχοπτώσεων.

“Μετέφερα στον αρμόδιο Υφυπουργό τα προβλήματα και τις ανησυχίες των αγροτών της Καστοριάς, σε συνδυασμό με τις αγωνιώδεις προσπάθειες που καταβάλλουν για να αντιμετωπίσουν την υφιστάμενη δύσκολη κατάσταση στον αγροτικό τομέα”, ανέφερε η κ. Αντωνίου, σημειώνοντας πως, “ο Υφυπουργός επεσήμανε ότι το Υπουργείο, στο πλαίσιο της βούλησης της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για τη στήριξη των παραγωγών θα εξαντλήσει κάθε δυνατό μέσο και εργαλείο που παρέχει η εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία”.


πηγή:ertnews.gr

Σχόλια