Κακοκαιρία Daniel :Συνεχίζονται οι έντονες βροχοπτώσεις στα κεντρικά τμήματα της χώρας με ιδιαίτερη εμμονή στη Θεσσαλία

Συνεχίζεται η σφοδρή κακοκαιρία Daniel το απόγευμα της Τετάρτης 06/09 – 331 χιλιοστά βροχής στην πόλη της Καρδίτσας Συνεχίζονται τα έντονα φ...Συνεχίζεται η σφοδρή κακοκαιρία Daniel το απόγευμα της Τετάρτης 06/09 – 331 χιλιοστά βροχής στην πόλη της Καρδίτσας

Συνεχίζονται τα έντονα φαινόμενα της κακοκαιρίας Daniel στα κεντρικά τμήματα της χώρας, καθώς και σε άλλες περιοχές τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης. Τα ισχυρότερα φαινόμενα παρουσιάζουν ιδιαίτερη εμμονή στη Θεσσαλία.

Θα πρέπει να διευκρινιστεί και πάλι ότι αρκετοί μετεωρολογικοί σταθμοί της Μαγνησίας και των Σποράδων, που έχουν δεχθεί τα ακραία ύψη βροχής τις τελευταίες ημέρες, σταμάτησαν να μεταδίδουν τα δεδομένα τους λόγω διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr το μεγαλύτερο ύψος βροχής από τα μεσάνυχτα (00:00) έως αργά το απόγευμα (19:00) της Τετάρτης 06/09 σημειώθηκε στην πόλη της Καρδίτσας με 331 mm, ενώ τα οκτώ μεγαλύτερα ημερήσια ύψη βροχής παρουσιάζονται στον παρακάτω χάρτη.

Σύνταξη άρθρου: Στρ. Βουγιούκας, Γ. Κύρος, Ι. Κωλέτσης, Κ. Λαγουβάρδος
Ε.Α.Α. – Πεντέλη, Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023, 19:30
πηγή:meteo.gr

Σχόλια