Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών : H 2η έκθεση Καινοτομίας – Agri Innovation Εxpo από 21 έως 23 Σεπτεμβρίου

Στο επίκεντρο της Καινοτομίας - H 2η έκθεση Καινοτομίας – Agri Innovation Εxpo που διοργανώνει το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών είναι πλέον ...


Στο επίκεντρο της Καινοτομίας - H 2η έκθεση Καινοτομίας – Agri Innovation Εxpo που διοργανώνει το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών είναι πλέον γεγονός. Στις 21-23 Σεπτεμβρίου 2023 το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει πάνω από 30 εργαστήρια και 6 τεχνοβλαστούς του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και να ενημερωθεί για περισσότερες από 36 καινοτόμες ιδέες.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Γεωργικού Μουσείου του Γεωπονικoύ Πανεπιστημίου Αθηνών (Ιερά Οδός 75, 118 55 Αθήνα), αποτελώντας ξανά το επίκεντρο ερευνητικών και τεχνολογικών εξελίξεων και στοχεύοντας στην προώθηση των καινοτόμων ερευνητικών ιδεών προς το κοινό.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν σημαντικές παράλληλες δράσεις στον χώρο της έκθεσης, όπως εκθέσεις εικαστικών και φωτογραφίας, παρουσίαση του μουσικού εργαστηρίου και προβολή του ντοκιμαντέρ HONEYLAND.

Περισσότερες πληροφορίες για τις παράλληλες δράσεις θα βρείτε εδώ

Την Πέμπτη 21/9 στις 18:00 θα διεξαχθούν τα εγκαίνια της έκθεσης, με την παρουσία επίσημων προσκεκλημένων.

Οι πόρτες της έκθεσης θα είναι ανοιχτές προς το κοινό από τις 11:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας agrinnovation.aua.grAgri Innovation Εxpo
21-23 Σεπτεμβρίου 2023
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Ιερά Οδός 75, 118 55 Αθήνα

Σχόλια