Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κορινθία την Δευτέρα 2/10/23 - ενημερώθηκε για τα προβλήματα των καλλιεργητών

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Κρυονέρι Κορινθίας – Ενημερώθηκε για τα προβλήματα των καλλιεργητών Επίσκεψη στο Κρυονέρι Κορινθίας, πραγματοποίησ...


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Κρυονέρι Κορινθίας – Ενημερώθηκε για τα προβλήματα των καλλιεργητών

Επίσκεψη στο Κρυονέρι Κορινθίας, πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με αφορμή την παρουσία του σε εκδήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, που στηρίζεται από την Νέα Δημοκρατία στην Κόρινθο, ο Πρωθυπουργός, βρέθηκε στο Κρυονέρι, όπου συζήτησε με τους αγρότες και τους παραγωγούς της περιοχής, τα προβλήματα που έχουν προκύψει στις καλλιέργειες λόγω των καιρικών συνθηκών.

Όπως ανέφερε, ο υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστος Δήμας, ο Πρωθυπουργός τόνισε, ότι “δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την ταχύτατη εκταμίευση των σχετικών αποζημιώσεων”.

Τα χρήματα, όπως γνωστοποίησε ο Χρίστος Δήμας, θα καταβληθούν, επειδή η κυβέρνηση στηρίζει τον ΕΛΓΑ, πέρα και πάνω από τις δικές του οικονομικές δυνατότητες.

Στο Κρυονέρι, ήταν ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς, η βουλευτής Κορινθίας, Μαριλένα Σούκουλη – Βιλιάλη, ο δήμαρχος Σικυωνίων, Σπύρος Σταματόπουλος και ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Ανδρέας Λυκουρέντζος.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Σχόλια