Θεσσαλία : Κόντρα Αγοραστού- Κουρέτα για τα έργα αποκατάστασης – Τι απαντά ο απερχόμενος περιφερειάρχης

Κόντρα ξέσπασε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας μετά τη δήλωση του νεοεκλεγέντος περιφερειάρχη Δ. Κουρέτα “για διακοπή των έργων αποκατάστασης ασφα...


Κόντρα ξέσπασε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας μετά τη δήλωση του νεοεκλεγέντος περιφερειάρχη Δ. Κουρέτα “για διακοπή των έργων αποκατάστασης ασφαλτικών, τεχνικών, καθώς και συνοδών έργων αντιπλημμυρικής προστασίας σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας, μετά την Κυριακή των εκλογών“.Ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός περνά στην αντεπίθεση και τονίζει πως:

” Δεν υπήρξε καμία εθελοντική εργασία από τους εργολάβους. Όλα τα μηχανήματα που διατέθηκαν για την αποκατάσταση της προσβασιμότητας των υποδομών και τον καθαρισμό ποταμών και ρεμάτων, χρησιμοποιήθηκαν από το Μητρώο Μηχανημάτων. 
Οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας και όλα τα διαθέσιμα μηχανήματα συνεχίζουν να επιχειρούν στο πεδίο, όπως άλλωστε έκαναν, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. 
Δώσαμε προσβασιμότητα παντού, εξασφαλίσαμε άμεσα την ασφαλή μετακίνηση του πληθυσμού και τη διακίνηση των εμπορευμάτων. 
 Ήμασταν και παραμένουμε αφοσιωμένοι στην υπηρεσία του πολίτη. Είμαι Θεσσαλός και θα συνεχίσω να εργάζομαι για το καλό της Θεσσαλίας. Δε δόθηκε καμία προφορική εντολή να σταματήσουν τα έργα. Δυστυχώς κάποιοι συνεχίζουν να πορεύονται με ψέματα“

πηγή: ertnews.gr

Σχόλια