Θεσσαλία : Αναμένονται ανακοινώσεις για τα πρώτα μέτρα αρωγής για τους αγρότες - Επίσκεψη στην περιοχή από τον Επίτροπο Γεωργίας Γιάνους Βοϊτσεχόφσκι

Ανακοινώσεις για τα πρώτα μέτρα αρωγής για τους αγρότες Τη Θεσσαλία επισκέφθηκε  σήμερα, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, ο Επίτροπος Γεωργίας της Ε.Ε., ...


Ανακοινώσεις για τα πρώτα μέτρα αρωγής για τους αγρότες
Τη Θεσσαλία επισκέφθηκε  σήμερα, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, ο Επίτροπος Γεωργίας της Ε.Ε., Γιάνους Βοϊτσεχόφσκι συνοδευόμενος από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη και τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Τριαντόπουλο.

Ο κ. Βοϊτσεχόφσκι είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις καταστροφές που προκάλεσαν οι πρόσφατες πλημμύρες από τις θεομηνίες «Daniel» και «Elias».


Επίσης, αύριο αναμένεται να ανακοινωθούν και τα πρώτα μέτρα αρωγής για το σύνολο του αγροτικού κόσμου στη Θεσσαλία που επλήγη.

Επιπλέον, από πλευράς υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα ανακοινωθεί και μια σειρά θεματικών ξεχωριστών ημερίδων για τα προϊόντα που έχουν πληγεί.

Μεταξύ άλλων αυτές θα αφορούν τους κτηνοτρόφους, το βαμβάκι, το καλαμπόκι όπου και θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις αναφορικά με τα μέτρα αποκατάστασης και ενίσχυσης των πληττόμενων παραγωγών.

πηγή:ertnews.gr

Σχόλια