Το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας (ΚΑΕΜ) διοργανώνει εκπαιδευτικό διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Παραγωγή υψηλής ποιότ...
Το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας (ΚΑΕΜ) διοργανώνει εκπαιδευτικό διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Παραγωγή υψηλής ποιότητας αγροτικών προϊόντων», τη Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου, και την Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου, από τις 6 μ.μ. έως τις 9.15 μ.μ.
Τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Ποιοτικά Τρόφιμα: Οδηγίες για Ορθές Καλλιεργητικές Πρακτικές - Από την επιλογή της ποικιλίας μέχρι τη συγκομιδήΟμιλητής: Μιχάλης Γενιτσαριώτης, Γεωπόνος - Γεωργικός Σύμβουλος
Η ανάπτυξη της ποιότητας των προϊόντων στον αγροδιατροφικό τομέα. Ομιλητής: Νίκος Γκιζγκής, Χημικός MSc, Σύμβουλος Ποιότητας, Επίκουρος Εισηγητής Perrotis College
Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Από τη συγκομιδή μέχρι την τυποποίηση - Ορθές πρακτικές ελαιοποίησης - Κρίσιμα σημεία στο ελαιοτριβείο
Ομιλητής: Νίκος Κουτσούκος, Χημικός MSc, Σχολείο Ελιάς & Ελαιολάδου
Ποιότητα τροφίμων: Επιτυχημένες μέθοδοι και πρακτικές παραγωγής: Συντονιστής Δημήτριος Μουστάκης MBA, MIS, PhD(Cand.) Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να εγγραφούν στο σεμινάριο χρησιμοποιώντας τη φόρμα εγγραφής: https://forms.gle/oq6pGrSXxcni8fUE9, ή να επικοινωνήσουν μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες εγγραφής.
Κόστος Συμμετοχής : 30 ευρώ.
Πληροφορίες: στα τηλέφωνα 2721025700 – 6974600678, μέσω ταχυδρομείου info@kaem.gr και στη διεύθυνση www.kaem.gr
ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Σχόλια