Ο καιρός της Πέμπτης 23/11/23

Τοπικές βροχές κυρίως στο Αιγαίο και στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά και βόρεια και άνοδος ως προς ...


Τοπικές βροχές κυρίως στο Αιγαίο και στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά και βόρεια και άνοδος ως προς τις μέγιστες θερμοκρασίες στα δυτικά. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023 αναμένονται τοπικές βροχές σε τμήματα της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας, της Ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας, της Ανατολικής Πελοποννήσου, του Αιγαίου και της Κρήτης. Πιθανότητα για τοπικές καταιγίδες υπάρχει κυρίως στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 1 έως 15, στην Ήπειρο από 5 έως 21-22 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 5 έως 18-19, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 23 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 21, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 11 έως 18 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 14 έως 20-21 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 22-23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από νοτιοανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ. Στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και σταδιακή εξασθένηση, ενώ στο Βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 14-15 βαθμούς.ΠΗΓΉ:meteo.gr

Σχόλια