Πτηνοτροφική εταιρία στην Εύβοια απασχολούσε άτομα με πλαστά χαρτιά – Το “Ντου” της επιθεώρησης

“Ντου” από την επιθεώρηση εργασίας έγινε πριν από λίγες ημέρες σε μεγάλη πτηνοτροφική εταιρία  όπου εντοπίστηκαν να εργάζονται παράνομα εργα...


“Ντου” από την επιθεώρηση εργασίας έγινε πριν από λίγες ημέρες σε μεγάλη πτηνοτροφική εταιρία  όπου εντοπίστηκαν να εργάζονται παράνομα εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, κλιμάκιο της επιθεώρησης εργασίας, πραγματοποίησε συνοδεία της αστυνομίας, απροειδοποίητο έλεγχο στην εταιρία, η οποία απασχολεί κυρίως αλλοδαπούς εργαζόμενους.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκαν 4 άτομα με πλαστές άδειες διαμονής οι οποίοι συνελήφθησαν βάση του νόμου περί αλλοδαπών και πλαστογραφίας καθώς επίσης ακόμη 9 παράνομα άτομα στα οποία επιβλήθηκε το μέτρο της διοικητικής απέλασης.

Η εν λόγω εταιρία συνεργάζεται με άλλη επιχείρηση η οποία παρέχει άτομα για εργασία, οπότε συνελήφθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου από τους αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας Διρφύων Μεσσαπίων οι υπεύθυνοι των δύο επιχειρήσεων, οι οποίοι και αφέθηκαν λίγες ώρες αργότερα με εντολή εισαγγελέα.


Σχόλια