Δημήτρης Κουρέτας: Να εμπλακούν οι Γεωπονικές Σχολές στην καταγραφή των χωραφιών που έχουν πλημμυρίσει

“Έχουν γίνει 30000 αιτήσεις από γεωργούς με βαμβάκι και κάθε ένα εχει 5 σημεία δηλσδη 150.000 σημεία για να γίνει αποτίμηση για αποζημίωση μ...


“Έχουν γίνει 30000 αιτήσεις από γεωργούς με βαμβάκι και κάθε ένα εχει 5 σημεία δηλσδη 150.000 σημεία για να γίνει αποτίμηση για αποζημίωση με εκτιμητές του κράτους . Αυτό θα γίνει του χρόνου λογικά με άπειρες εργατοώρες . 

Κανονικά ο υπουργός Παιδείας έπρεπε να ζητήσει από τους πρυτάνεις που έχουν γεωπονικά τμήματα μια μέρα μετά την πλημμύρα να του δώσουν πληροφορίες από τους δορυφόρους και να γνωρίζουμε ποια χωράφια έχουν πλημμυρίσει και πόσο %".

Την παραπάνω δήλωση έκανε σήμερα ο νέος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας , και πρόσθεσε τα εξής:"Αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζει μετά ο υπουργός Γεωργίας και όλοι οι αγρότες ήδη να έχουν πληρωθεί . Βρισκόμαστε στο 2023. Στην Ελλάδα υπάρχουν 51 τμήματα γεωπονικής κατεύθυνσης. Αυτό το απλό ζητάει ο πολίτης που πληρώνει τα πανεπιστήμια για να κάνουν χρήσιμα πράγματα. Οκ, τα άλλα λυπάμαι, αλλά δεν είναι υπερασπίσιμα. Το ζητώ και εγώ.”


πηγή:  esos.gr

Σχόλια