Το ΑΚΚΕΛ χαιρετίζει την εκλογική επιτυχία του Ολλανδικού Αγροτικού Κόμματος (BBB )

Από την μία έδρα που είχε, κέρδισε επτά.  Ο λόγος για το ολλανδικό κόμμα Αγροτών-Πολιτών BBB, το οποίο στις πρόσφατες εκλογές ενίσχυσε την α...


Από την μία έδρα που είχε, κέρδισε επτά. 
Ο λόγος για το ολλανδικό κόμμα Αγροτών-Πολιτών BBB, το οποίο στις πρόσφατες εκλογές ενίσχυσε την αντιπροσώπευσή του στην Βουλή, εν μέσω εντάσεων για το λαθρομεταναστευτικό, την θέση της Ολλανδίας στην Ε.Ε., την μεθοδευμένη καταστροφή των αγροτών λόγω ... κλιματικής αλλαγής και άλλα. 

Τοείχε αντιμετωπίσει εχθρότητα από το κατεστημένο πολιτικό και μιντιακό σύστημα, όχι βέβαια τόση όση εκτοξεύουν εδώ κατά του ΑΚΚΕΛ, αλλά σαφέστατα σημαντική.

Τα αγροτικά κόμματα έχουν γίνει πολιτικοί και κοινωνικοί “μαγνήτες” συγκέντρωσης της εμπιστοσύνης των πολιτών, διότι οι πολίτες καταλαβαίνουν (μεταξύ πολλών άλλων) ότι μπορούν να στηρίζονται μόνο σε ανθρώπους που έχουν εργαστεί στην ζωή τους και φροντίζουν για την διατροφή των πολιτών. 

Τα αγροτικά κόμματα όμως έχουμε και υγιείς απόψεις λύσεις για όλα τα θέματα διακυβέρνησης, διότι είμαστε καθαροί από την καθεστωτική διαφθορά και προδοσία.

Σχόλια