Ο καιρός της Τρίτης 19/12/23

Ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις, κυρίως στο Αιγαίο, αναμένεται την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο με σταδιακή ...


Ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις, κυρίως στο Αιγαίο, αναμένεται την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο με σταδιακή εξασθένηση. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται τοπικές νεφώσεις στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, στην Ανατολική Στερεά και από το μεσημέρι στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά έως το πρωί και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -4 έως 11 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη -2 έως 14, στη Θεσσαλία από 0 έως 13, στην Ήπειρο από 2 έως 16, στη Στερεά από 1 έως 17, στην Πελοπόννησο από 3 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 2 έως 15, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 6 έως 15, στις Κυκλάδες από 11 έως 17, στα Δωδεκάνησα από 7 έως 19 και στην Κρήτη από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το πρωί. Εξαίρεση αποτελεί η περιοχή της Ρόδου όπου οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το πρωί. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το πρωί θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 2 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

πηγή:meteo.gr

Σχόλια