Θεσσαλία: Σύσκεψη πλημμυροπαθών αγροτών στη Νίκαια στις 5 Δεκεμβρίου

Σε ευρεία σύσκεψη καλεί τους τους πλημμυροπαθείς αγρότες, στις 5 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νίκαιας, η ΕΟΑΣ ...


Σε ευρεία σύσκεψη καλεί τους τους πλημμυροπαθείς αγρότες, στις 5 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νίκαιας, η ΕΟΑΣ του νομού Λάρισας.

Στην σύσκεψη όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση “θα γίνει ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την Θεσσαλία, με τα πλημμυρισμένα χωράφια στην πρώην Λίμνη Κάρλα, την απώλεια παραγωγής σε όλα τα προϊόντα, τις προκαταβολές και τις αποζημιώσεις όπως ορίζονται από το ΦΕΚ της 6ης Νοεμβρίου και είναι πολύ χαμηλές, που δεν καλύπτουν ούτε το κόστος παραγωγής.


Θα συζητηθούν τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον Υπουργό που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες και τις εξελίξεις σχετικά με το ΤΟΕΒ και τις επιπτώσεις που θα έχει στην τιμή του νερού άρδευσης”.

Στην σύσκεψη καλούνται επίσης να παραστούν και να ακούσουν τους προβληματισμούς των αγροτών, οι βουλευτές του Νομού, η απερχόμενη και η νέα Περιφερειακή Αρχή Θεσσαλίας, οι Δήμαρχοι των πλημμυρόπληκτων περιοχών και εκπρόσωποι φορέων.


πηγή:ertnews.gr

Σχόλια