Ο καιρός της Τετάρτης 3/1/24

Τοπικές βροχές στα δυτικά, νότια και ανατολικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά. Άνεμοι έως 4-5 μποφόρ. Πιο αναλυτικά, την Τετά...


Τοπικές βροχές στα δυτικά, νότια και ανατολικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά. Άνεμοι έως 4-5 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024 αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές στη Δυτική Ελλάδα, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς τοπικά στην Κρήτη. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά. Παγετός αναμένεται να εκδηλωθεί τοπικά τη νύχτα και νωρίς το πρωί σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα κυρίως της βόρειας ηπειρωτικής χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -3 έως 11 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -3 έως 14, στην Ήπειρο από 0 έως 12, στη Θεσσαλία από 0 έως 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 16-17, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 15 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 17-18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά δυτικοί με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ και στα νότια πελάγη έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις παροδικά πιο αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου.πηγή:meteo.gr

Σχόλια