Ο καιρός της Δευτέρας 8/1/24

πηγή:  freemeteo.gr Βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια και τα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου. Άνεμοι έως 6...

πηγή: freemeteo.gr

Βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια και τα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου. Άνεμοι έως 6 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024 αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στη Δυτική Ελλάδα, ενώ πιο τοπικού και πρόσκαιρου χαρακτήρα βροχές και πιθανές καταιγίδες αναμένονται στη Βόρεια Ελλάδα και στα νησιά του Αιγαίου. Πιθανότητα για χαλαζοπτώσεις μικρού μεγέθους υπάρχει στη Δυτική Ελλάδα κυρίως μετά τις απογευματινές ώρες. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα δυτικά ηπειρωτικά ορεινά πάνω από τα 1200-1500 μέτρα (ενδεικτικά υψόμετρα).

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 10 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 1 έως 14, στην Ήπειρο από -1 έως 12, στη Θεσσαλία από 0 έως 15-16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 14 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχές τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.πηγή:meteo.gr

Σχόλια