Σύμφωνοι αγρότες & Περιφέρεια Θεσσαλίας με την προτεινόμενη λύση αποστράγγισης της Κάρλας

Μόνιμη λύση για το ζήτημα της Κάρλας προτάσσουν οι αγρότες της περιοχής, τασσόμενοι υπέρ της πρότασης του Περιφερειάρχη για κατασκευή σήραγγ...


Μόνιμη λύση για το ζήτημα της Κάρλας προτάσσουν οι αγρότες της περιοχής, τασσόμενοι υπέρ της πρότασης του Περιφερειάρχη για κατασκευή σήραγγας που θα επιλύσει οριστικά το πρόβλημα .
Οι εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων των παρακάρλιων περιοχών συναντήθηκαν με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας μετά από πρόσκληση του κ. Κουρέτα και αφού συζήτησαν διεξοδικά για την επόμενη μέρα, ζήτησαν να επισπευσθούν οι διαδικασίες, καθώς η υπομονή τους όπως είπαν έχει εξαντληθεί.


Οι αγρότες οι οποίοι έχουν πληγεί από τον Daniel , εξέφρασαν για μια ακόμη φορά στον Περιφερειάρχη τη στήριξη τους στην πρόταση του για την κατασκευή σήραγγας, καθώς όπως επεσήμαναν αποτελεί την μόνη ελπίδα για να παραμείνουν στον τόπο τους και να συνεχίσουν να καλλιεργούν τα χωράφια τους τα επόμενα χρόνια, παρά το γεγονός όπως είπαν ότι αναγνωρίζουν πως θα χρειαστεί χρόνος για την υλοποίηση του έργου.


Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκε και το νέο θεσμικό πλαίσιο του ενιαίου φορέα διαχείρισης υδάτων με τους αγρότες να επισημαίνουν ότι είναι απαραίτητο να συμμετάσχει η περιφέρεια.


πηγή:ertnews.gr

Σχόλια