Σε εφ’ όλης της ύλης δημόσιο διάλογο για τον πρωτογενή τομέα καλεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β. Κόκκαλης τον ΥπΑΑΤ Λ.Αυγενάκη

Σε εφ’ όλης της ύλης δημόσιο διάλογο για το σύνολο των προβλημάτων του πρωτογενούς τομέα καλεί ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ...Σε εφ’ όλης της ύλης δημόσιο διάλογο για το σύνολο των προβλημάτων του πρωτογενούς τομέα καλεί ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Λευτέρη Αυγενάκη.Ο Λαρισαίος πολιτικός τόνισε πως το κυβερνητικό στέλεχος εδώ και καιρό αποφεύγει τον διάλογο, χαρακτηρίζοντάς τον, μάλιστα, και ως «μεγάλο πολιτικό ψεύτη» για τον ισχυρισμό του πως ο ΣΥΡΙΖΑ φορολόγησε τις αγροτικές επιδοτήσεις.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κόκκαλης ανέφερε τα εξής: 

«Ο κ. Αυγενάκης συνηθίζει τους μονολόγους. Κακά τα ψέματα... Ο καθένας μπορεί να πιστεύει τον οποιονδήποτε... Κι εγώ μπορεί σήμερα να λέω πράγματα που δεν ισχύουν. Δεν είναι θέσφατο πως ό,τι λέω, είναι και σωστό. Το ίδιο, όμως, ισχύει για όλους. Και για τον κ. Αυγενάκη. Όμως, ο Υπουργός αποφεύγει τον διάλογο. Και ο διάλογος πρέπει να γίνεται ενώπιον αυτών που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για να λυθούν τα προβλήματά τους. Το ίδιο έκανε και στη Βουλή για το φιάσκο στον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Προσκαλώ τον υπουργό κ. Αυγενάκη σε έναν δημόσιο διάλογο. Ή τηλεοπτικά ή στο πλαίσιο της «Agrotika». Με όλο τον σεβασμό να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε επιχειρήματα».
Σχόλια