Ραντεβού με τον Αυγενάκη στην Κομοτηνή ζητούν οι αγρότες & κτηνοτρόφοι της ΑΜΘ

Ραντεβού με τον ίδιο τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στην Κομοτηνή, ζητούν Αγρότες και Κτηνοτρόφοι της ΑΜ-Θ, που είναι μέλη τ...


Ραντεβού με τον ίδιο τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στην Κομοτηνή, ζητούν Αγρότες και Κτηνοτρόφοι της ΑΜ-Θ, που είναι μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα, προκρίνοντας προς το παρών τη στάση, όχι τα τρακτέρ στους δρόμους.

«Θέλουμε απαντήσεις και λύσεις στα επείγοντα θέματα που έχουν να κάνουν με το Κόστος Παραγωγής και την Κοινή Γεωργική Πολιτική, αλλά και επιμέρους λύσεις για τα τοπικά ζητήματα», υπογράμμισε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Νέστου, Σάββας Αργυράκης.


Σε περίπτωση που δεν ανταποκριθεί ο υπουργός και δεν υπάρξουν τις απαντήσεις, θα γίνει εκ νέου Γενική Συνέλευση, για να αποφασισθεί ο τρόπος των κινητοποιήσεων.

«Πιστεύουμε πως σπασμωδικές κινήσεις με κινητοποιήσεις της μιας μέρας, θα αποδυνάμωναν το μέτωπο των διεκδικήσεων μας. Εμείς θέλουμε τις υπόλοιπες επαγγελματικές ομάδες μαζί μας, όπως και το αγοραστικό κοινό να καταλάβει την σπουδαιότητα να υπάρχει ενεργή παραγωγική διαδικασία στη χώρα μας», τόνισε καταλήγοντας ο κ. Αργυράκης.

Σύνταξη: Βασιλική Μαχαίρα

πηγή:ertnews.gr

Σχόλια