Αγροτικό Συλλαλητήριο στην Καλαμάτα την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου

Συλλαλητήριο στην Καλαμάτα την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι, με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα, αποφάσισαν χθες σε σύσκεψη οι ...


Συλλαλητήριο στην Καλαμάτα την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι, με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα, αποφάσισαν χθες σε σύσκεψη οι Αγροτικοί Σύλλογοι Μεσσήνης και Χανδρινού.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρεται ότι “τη Δευτέρα σε μαζική σύσκεψη των συλλόγων Μεσσήνης - Χανδρινού με την συμμετοχή δεκάδων αγροτών με θέμα «τον συντονισμό και την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μας». Μετά από συζήτηση αποφασίστηκε: 

Συγκέντρωση αγροτικών μηχανημάτων στο Χανδρινού από την Πέμπτη 1-2-2024. Ενίσχυση των είδη υπαρχόντων αγροτικών μηχανημάτων στην Μεσσήνη. Συλλαλητήριο στην Καλαμάτα την Δευτέρα 5-2-2024, στις 12 το μεσημέρι με τα αγροτικά μας μηχανήματα.

Θα διεκδικήσουμε την επιβίωση μας στον δρόμο! Καμία ανοχή! Καλούμε όλους τους αγροτικούς συλλόγους του νομού, τους μικρομεσαίους αγρότες, να κατεβάσουν τρακτέρ σε όλο το νομό.

Καλούμε το εργατικό κέντρο, εργατικά σωματεία, εμπορικούς συλλόγους, συλλόγους εστίασης, φοιτητικούς συλλόγους και άλλους φορείς να σταθούν στο πλευρό μας. Ολοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε.

Ήρθε η ώρα να μιλήσουν τα τρακτέρ!”.


Σχόλια