Σύσκεψη αγροτικών φορέων & προγραμματισμός κινητοποιήσεων

Σύσκεψη της πανελλαδικής επιτροπής μπλόκων στη Νίκαια τη Μ. Δευτέρα . Η γραμματεία της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων διοργανώνει ευρεία...


Σύσκεψη της πανελλαδικής επιτροπής μπλόκων στη Νίκαια τη Μ. Δευτέρα . Η γραμματεία της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων διοργανώνει ευρεία σύσκεψη των ομοσπονδιών, αγροτικών, κτηνοτροφικών, και μελισσοκομικών συλλόγων, που θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου στις 6 το απόγευμα στην Νίκαια Λάρισας, στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου.


Τη σύσκεψη, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η πανελλαδική επιτροπή, θα απασχολήσει η εκτίμηση των μεγάλων αγροτικών κινητοποιήσεων, καθώς και το πρόγραμμα παρεμβάσεων και κινητοποιήσεων το επόμενο διάστημα, δεδομένου ότι “τα προβλήματα συνεχώς οξύνονται και η κυβέρνηση δεν δείχνει την πολιτική διάθεση να δώσει λύσεις”.


Όπως εξηγούν οι εκπρόσωποι της πανελλαδικής επιτροπής: “Θέλουμε να συζητήσουμε ουσιαστικά για την ανάπτυξη, το δυνάμωμα και την μαζικοποίηση του οργανωμένου αγροτικού κινήματος που εκφράζεται από τις Ομοσπονδίες και τους Συλλόγους σε όλη την Ελλάδα. Την συγκρότηση και λειτουργία νέων Ομοσπονδιών και Συλλόγων. Το διεκδικητικό προσανατολισμό που έχει και θα συνεχίσει να έχει το οργανωμένο αγροτικό κίνημα ώστε να συσπειρώσει την πλειοψηφία των αγροτών, να ενημερώνει, να παρεμβαίνει, να κινητοποιεί”.

Και καταλήγουν: “Καλούμε τις Ομοσπονδίες και τους Συλλόγους σε όλη την χώρα με αντιπροσωπείες να συμμετέχουν στην σύσκεψη που θα σημάνει μια νέα αρχή και αντεπίθεση του αγροτικού κινήματος ώστε να μπορέσουμε να επιβιώσουμε, να συγκρουστούμε και να ανατρέψουμε τις πολιτικές που μας οδηγούν στην φτώχεια και την εγκατάλειψη”.πηγή: ertnews.gr , Agro Time

Σχόλια