Α.Τσίπρας:Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε κοινοτικούς πόρους για την Κοινή Αγροτική Πολιτική

    Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε τους κοινοτικούς πόρους - Επίσκεψη στην εταιρεία Arcafroz Στην προσπάθεια που κάνει η Ελλάδα, στο π...

 
 
Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε τους κοινοτικούς πόρους - Επίσκεψη στην εταιρεία Arcafroz
Στην προσπάθεια που κάνει η Ελλάδα, στο πλαίσιο της συζήτησης για τον επόμενο προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να διασφαλιστούν οι κοινοτικοί πόροι για την Κοινή Αγροτική Πολιτική και την Πολιτική Συνοχής, αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας,κατά την επίσκεψη που έκανε σήμερα στην εταιρεία Arcafroz.

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε σήμερα, στο περιθώριο του Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στην Πελοπόννησο, στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της Arcafroz που δραστηριοποιείται στην παράγωγη, αποθήκευση, επεξεργασία και διακίνηση φρούτων και τροφίμων.

Ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με παραγωγούς, προμηθευτές, εργαζόμενους και διευθυντικά στελέχη της επιχείρησης και ενημερώθηκε για την παραγωγική διαδικασία, τα προϊόντα και τις επενδυτικές πρωτοβουλίες της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Μαξίμου, κατά την επίσκεψη τονίστηκε η σημασία της τεχνολογικής αναβάθμισης της παραγωγής μέσα από επενδύσεις και τη συμμετοχή εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού, στοχεύοντας σε υψηλή προστιθέμενη αξία για τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα και ανταγωνιστικότητα που βασίζεται στην ποιότητα και την ένταση γνώσης.

Πηγή φωτό: ΑΠΕ - ΜΠΕ
 
 
  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter

Σχόλια