Αναστολή του προστίμου για τη ΣΕΚΑΠ του ομίλου Ιβάν Σαββίδη

  Της Άννας Κανδύλη Ανέστειλε το Μονομελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Κομοτηνής την διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης του προστίμου των 44...

 
Της Άννας Κανδύλη
Ανέστειλε το Μονομελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Κομοτηνής την διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης του προστίμου των 44 εκατομμυρίων που είχε επιβληθεί στην ΣΕΚΑΠ για ενέργειες που φέρονται να έγιναν προ της εξαγοράς της από τον όμιλο Σαββίδη.

Το δικαστήριο με την υπ αριθμόν Ν22/ 2018 απόφασή του έκανε δεκτό το αίτημα της εταιρείας και ανέστειλε την εκτέλεση της ατομικής ειδοποίησης του τελωνείου Ξάνθης για την πληρωμή προστίμου ύψους 38 εκατ. ευρώ - είχε ανεβεί πλέον στα 44 εκατ. ευρώ με τις προσαυξήσεις- για υπόθεση του 2009.

Την αίτηση αναστολής που κατατέθηκε από τον δικηγόρο της εταιρεία Αλέξανδρο Λυκουρέζο είχαν στηρίξει και οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ , υποστηρίζοντας πως ήταν ο μόνος τρόπος για να συνεχίσει τη λειτουργία της.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, εκκρεμούν τώρα η αίτηση της εταιρείας για ανακοπή της ατομικής ειδοποίησης καθώς και η αναίρεση κατά της προηγούμενης απόφασης του Διοικητικού Εφετείου που επικύρωνε το πρόστιμο, στο Συμβούλιο Επικρατείας.
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
 

Σχόλια