Τηλεδιάσκεψη με την πολιτική ηγεσία του ΥπΑΑΤ για τις νέες προκλήσεις της ΚΑΠ

Σε τηλεδιάσκεψη με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης μετείχαν, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ροδόπης, Ιωάννης Βεζυργιαννί...



Σε τηλεδιάσκεψη με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης μετείχαν, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ροδόπης, Ιωάννης Βεζυργιαννίδης και οι Υπεύθυνοι Αγροτικών Θεμάτων της οργάνωσης, Νικόλαος Κολάτσος και Ιωάννης Αμαξόπουλος.
 
Ο Υπουργός, Μάκης Βορίδης, οι Υφυπουργοί, Φωτεινή Αραμπατζή και Κώστας Σκρέκας, καθώς και οι Γενικοί Γραμματείς, Γιώργος Στρατάκος και Κωνσταντίνος Μπαγινέτας, αναφέρθηκαν εκτενώς στις μέχρι τώρα παρεμβάσεις του Υπουργείου, στις νέες προκλήσεις της ΚΑΠ και στην ανάγκη διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων ως προς τη στήριξη του γεωργικού εισοδήματος, τον εκσυγχρονισμό της γεωργίας και κτηνοτροφίας, τις υποδομές άρδευσης, τον συνεργατισμό, την ηλικιακή ανανέωση του αγροτικού πληθυσμού, την εκπαίδευση και την παροχή γεωργικών συμβούλων στους παραγωγούς.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον σχεδιασμό για την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας COVID 19, καθώς και στον σημαντικό βαθμό υλοποίησης του προεκλογικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συζήτηση συμμετείχαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, Νικόλαος Στεργίου και ο Γραμματέας Οργανωτικού, Στυλιανός Κονταδάκης, ενώ τον συντονισμό είχε η επικεφαλής της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων, Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου. Συμμετείχαν επίσης ο Γραμματέας Προγράμματος, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και ο επικεφαλής της Γραμματείας Παραγωγικών Φορέων, Άκης Μπάφας.
 
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια