Προχωρούν οι απαλλοτριώσεις για το φράγμα Αμιρών Βιάννου

Έγινε η ανάρτηση του κτηματολογικού πίνακα που αφορά στις απαλλοτριώσεις ακινήτων, για την κατασκευή του φράγματος Αμιρών Αγίου Βασιλείο...Έγινε η ανάρτηση του κτηματολογικού πίνακα που αφορά στις απαλλοτριώσεις ακινήτων, για την κατασκευή του φράγματος Αμιρών Αγίου Βασιλείου στον Δήμο Βιάννου, μετά τη σύσκεψη που έγινε στο δημαρχείο με τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, Παύλο Μπαριτάκη, το δήμαρχο Μηνά Σταυρακάκη, και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας. 


Πρόκειται για τις εκτάσεις που αφορούν, τόσο στην περιοχή δανειοθαλάμου αργίλου στην Κάτω Βιάννο, όσο και στην περιοχή φράγματος και δανειοθαλάμων Αγίου Βασιλείου και Αμιρών.

Οι δημότες αυτών των τοπικών Κοινοτήτων που έχουν ιδιοκτησίες στις περιοχές αυτές, καλούνται λοιπόν να προσέλθουν στο Δήμο Βιάννου για να δουν τους χάρτες που ήδη έχουν αναρτηθεί.

«Οι κάτοικοι της Κάτω Βιάννου, των Αμιρών και του Αγίου Βασιλείου, που έχουν ιδιοκτησίες στις συγκεκριμένες περιοχές καλούνται να έρθουν στο Δήμο, προκειμένου να ενημερωθούν για την επικείμενη διαδικασία και για τις εν λόγω εκτάσεις», επισήμανε χαρακτηριστικά μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Σταυρακάκης.
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
 

Σχόλια