Τους χυμοποιούς και τους αγροτικούς συνεταιρισμούς είδε στο Ναύπλιο ο Παναγιώτης Νίκας

Συνάντηση με τους χυμοποιούς και τους εκπροσώπους των αγροτικών συνεταιρισμών Αργολίδας, είχε στο Ναύπλιο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγ...


Συνάντηση με τους χυμοποιούς και τους εκπροσώπους των αγροτικών συνεταιρισμών Αργολίδας, είχε στο Ναύπλιο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

“Το περιβάλλον αποτελεί υπέρτατη αξία”, τόνισε ο Περιφερειάρχης και επανέλαβε πρόσφατη δήλωσή του, ότι “του χρόνου τα συμβόλαια που υπογράφουν οι χυμοποιοί, για να διαθέτουν μερικώς επεξεργασμένα απόβλητα στον Βιολογικό Καθαρισμό, θα πρέπει να εφαρμοστούν διαφορετικά δεν θα επιτραπεί να λειτουργήσουν”.

“Αυτό πρέπει να το ξέρουν από τώρα. Θα ισχύσει αυτό που θα υπογράψουν οι χυμοποιοί με την ΔΕΥΑ Αργους – Μυκηνών”, συνέχισε ο περιφερειάρχης, προσθέτοντας πως “η θέση μας ως Περιφέρεια θα είναι απολύτως σύμφωνη με τον νόμο χωρίς καμία παρέκκλιση”.

Ο περιφερειάρχης υπενθύμισε ότι η Περιφέρεια έχει διαθέσει σημαντική πίστωση για να λειτουργήσει σωστά ο Βιολογικός Καθαρισμός και γνωστοποίησε, ότι προτίθεται να μετάσχει την επόμενη εβδομάδα σε νέα συνάντηση με τους χυμοποιούς και τις αρμόδιες υπηρεσίες,

ppel.gov.gr

 

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια