Μικρή η προσέλευση στα Κέντρα Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ) για το ΟΣΔΕ

Τον προβληματισμό τους για τη μικρή προσέλευση στα Κέντρα Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ) για το ΟΣΔΕ, εκφράζουν στη στήλη οι πιστοποιημένοι φορείς ...


Τον προβληματισμό τους για τη μικρή προσέλευση στα Κέντρα Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ) για το ΟΣΔΕ, εκφράζουν στη στήλη οι πιστοποιημένοι φορείς του νομού, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η προσέλευση κυμαίνεται μόλις στο 40%, ενώ η προθεσμία λήγει στις 22 Ιουνίου.

Μπορεί οι περισσότεροι παραγωγοί να έχουν εξασφαλίσει πρωτόκολλο, για να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα με την προθεσμία, ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αν αφήσουν την υποχρέωση αυτή για την τελευταία στιγμή, θα αντιμετωπίσουν θέμα σωστής εξυπηρέτησης από τα Κέντρα.

Αφήστε που το διάστημα που απομένει για τον έλεγχο των δηλώσεων μέχρι και την προκαταβολή της ενιαίας ενίσχυσης στα μέσα Οκτωβρίου, είναι ελάχιστο. Ακόμη οι Φορείς διευκρινίζουν ότι δεν πρόκειται να δοθεί άλλη παράταση. Με λίγα λόγια μόλις ολοκληρώσετε τα αλώνια ή τα ποτίσματα ή στο μεσοδιάστημα των καλλιεργητικών εργασιών, σπεύσατε για να ολοκληρώσετε την κρίσιμη αυτή διαδικασία.


Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια