Φθιώτιδα: Φυλάνε σκοπιά με τα όπλα στα μποστάνια για τα αγριογούρουνα....

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται από τους οδηγούς τις βραδινές και τις πρώτες πρωινές ώρες, κυρίως στο επαρχιακό δίκτυο, αφού σχεδόν καθημερινά κατ...


Μεγάλη προσοχή χρειάζεται από τους οδηγούς τις βραδινές και τις πρώτες πρωινές ώρες, κυρίως στο επαρχιακό δίκτυο, αφού σχεδόν καθημερινά καταγράφονται ατυχήματα με αγριογούρουνα.

Στις 5:30 το πρωί του Σαββάτου έγινε ακόμη ένα τροχαίο στο δρόμο από Ράχες προς Αχινό, όταν ξαφνικά πετάχτηκε στον δρόμο μια ολόκληρη οικογένεια αγριογούρουνων. Ευτυχώς ο οδηγός δεν έτρεχε και αντέδρασε ψύχραιμα, ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει τη σύγκρουση, με αποτέλεσμα να έχει μόνο υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο.Σκοπιά στα μποστάνια

Τα αγριογούρουνα δεν βγαίνουν μόνο βόλτα για μπάνιο στις παραλίες, αλλά κάνουν και επιδρομές σε μποστάνια με καρπούζια και πεπόνια, καθώς επίσης και σε άλλες καλλιέργειες.

«Καθόμαστε τη νύχτα και φυλάμε σκοπιές εναλλάξ με τα όπλα στα χέρια, για να μην καταστρέψουν τα μποστάνια. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξουμε να φυλάμε σκοπιά όλες τις ώρες, αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση, αφού ο πληθυσμός τους έχει αυξηθεί πάρα πολύ τον τελευταίο χρόνο....», λέει παραγωγός από το Αχλάδι της ανατολικής Φθιώτιδας.

lamiareport.gr

 

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια