Αταλάντη: Σκότωσαν το τεράστιο αγριογούρουνο 200 κιλών που είχε γίνει φόβος & τρόμος...

  Ολόκληρη επιχείρηση είχε στηθεί από το Δασαρχείο Αταλάντης προκειμένου να εντοπίσουν και να σκοτώσουν το τεράστιο αγριογούρουνο 200 κιλών,...


 

Ολόκληρη επιχείρηση είχε στηθεί από το Δασαρχείο Αταλάντης προκειμένου να εντοπίσουν και να σκοτώσουν το τεράστιο αγριογούρουνο 200 κιλών, το οποίο είχε καταστρέψει πολλές καλλιέργειες των αγροτών.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr το Δασαρχείο Αταλάντης δημιούργησε τέσσερα συνεργεία δίωξης με στόχος να περιορίσουν τον πληθυσμό των αγριογούρουνων μέχρι την επίσημη έναρξη του κυνηγιού τους. Ο λόγος που ελήφθη η απόφαση αυτή είναι ότι ο πληθυσμός τους έχει αυξηθεί στην περιοχή προκαλώντας προβλήματα.

Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Καρατράντος, πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου το συγκεκριμένο αγριογούρουνο που το σκότωσαν είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τα αυτοκίνητα και τις καλλιέργειες.

Όπως σημειώνει ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αταλάντης, περιμένουν την άδεια από το Δασαρχείο για να ενεργήσουν ξανά, σε περιοχές όπου έχουν καταγραφεί ζημιές ή ατυχήματα και γνωρίζουν ότι ο πληθυσμός του αγριόχοιρου έχει αυξηθεί σημαντικά.

 

Σχόλια