Φλώρινα – Γ. Αντωνιάδης : “Σύντομα δημοπρατείται το αρδευτικό στην Τριανταφυλλιά”

Το επόμενο διάστημα δημοπρατείται το έργο «Αρδευτικά Δίκτυα Τριανταφυλλιάς», με προϋπολογισμό 44 εκατομμύρια ευρώ και εξασφαλισμένη χρηματοδ...


Το επόμενο διάστημα δημοπρατείται το έργο «Αρδευτικά Δίκτυα Τριανταφυλλιάς», με προϋπολογισμό 44 εκατομμύρια ευρώ και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, ΕΣΠΑ (Ε.Π./ΥΜΕΠΕΡΑΑ), αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.

Σημειώνεται ότι “το συγκεκριμένο έργο αφορά σε έργα προσαγωγής και στα απαραίτητα αρδευτικά και αποστραγγιστικά δίκτυα για την εξυπηρέτηση περίπου 18.000 στρεμμάτων έκτασης των αγροκτημάτων εντός της αρδευτικής περιμέτρου.

Πρόκειται για ένα έργο, με ξεκάθαρο φιλοπεριβαλλοντικό πρόσημο, που θα αποτρέψει την παράνομη και άναρχη άρδευση, προωθώντας την οργανωμένη, βιώσιμη και αποτελεσματική αγροτική παραγωγή στο Νομό Φλώρινας”.

Επισημαίνει τέλος ότι “άλλο ένα έργο πνοής για το Νομό Φλώρινας βρίσκει επιτέλους το δρόμο του. Άλλη μία προεκλογική υπόσχεση του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη και της κυβέρνησης Μητσοτάκη προς το Νομό Φλώρινας υλοποιείται. Μετά το αρδευτικό των Πρεσπών, τώρα το αρδευτικό της Τριανταφυλλιάς και πολύ σύντομα το αρδευτικό του Παρωρίου θα γίνουν πράξη. Θα ακολουθήσει ο κάμπος του Αμυνταίου με δύο νέα αρδευτικά”.

Σχόλια