Περί Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος για τους Πτυχιούχους Γεωπόνους/Γεωτεχνικούς Τ.Ε. της Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ.

Επειδή πολλοί συνάδελφοι ρωτούν για την Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος των Πτυχιούχων Γεωπόνων/ Γεωτεχνικών της Άνώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευση...


Επειδή πολλοί συνάδελφοι ρωτούν για την Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος των Πτυχιούχων Γεωπόνων/ Γεωτεχνικών της Άνώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Ε.Ι. Τ.Τ./Α.Τ.Ε.Ι. /Τ.Ε.Ι.) και των Πτυχιούχων επιπέδου BACHELOR (BSc,BA,κ.λ.π.) Πανεπιστημίων του εξωτερικού που εγγράφονται στην Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. ( Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Γεωτεχνικών) προσκομίζοντας το πτυχίο και την κατά περίπτωση απόφαση - πράξη αναγνώρισης από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ή το Σ.Α.Ε.Π.(Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων) ή την Απόφαση της Αρμόδιας υπηρεσίας του Αυτοτελούς Τμήματος Εφαρμογής της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας (Α.Τ.Ε.Ε.Ν.) του Υπουργείου Παιδείας για την ακαδημαική ή επαγγελματική ισοδυναμία σας γνωρίζουμε ότι :


ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ & ΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΟΥΣ ή την απόφαση - πράξη αναγνώρισης από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ή το Σ.Α.Ε.Π.(Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων) ή την Απόφαση της Αρμόδιας υπηρεσίας του Αυτοτελούς Τμήματος Εφαρμογής της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας (Α.Τ.Ε.Ε.Ν.) του Υπουργείου Παιδείας για την ακαδημαική ή επαγγελματική ισοδυναμία .

Οι παραπάνω Πτυχιούχοι εγγράφονται μετά από αίτηση τους στην Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Γεωτεχνικών (Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ.) και τους χορηγείται ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΧΡΗΣΗ

η αίτηση εγγραφής εδώ: http://www.pepteg.gr/index.php/2014-06-14-17-22-34/item/1841-thelo-na-gino-melos-ton-ptyxioyxon-geoponon-t-e-tis-p-e-p-te-g-ti-prepei-na-kanoΠερισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.pepteg.gr.Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος απαιτείται ΜΟΝΟ για τους αποφοίτους Γεωπονικών Σχολών 5ετούς Φοίτησης εκτός από τους Γεωλόγους που είναι 4ετούς Φοίτησης σύμφωνα με το άρθρο 3 παράγραφος 1 του Ν. 1474/1984 (ΦΕΚ 128/Α) που εγγράφονται στο ΓΕΩΤ.Ε.Ε. (ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ)ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ.ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Γεωτεχνικοί & Επιμελητήρια ....

https://www.pepteg.gr/index.php/2015-03-23-18-45-00/2015-03-23-18-48-45/item/2098-geotexnikoi-epimelitiria

 

πηγή:pepteg.gr

Σχόλια

BLOGGER: 1
  1. Στο ΤΕΕ εγγράφονται και ΤΕ Μηχανικοί. Πότε επιτέλους θα ανοίξει το ΓΕΩΤΕΕ κ για μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή