Ξεκινά η λειτουργία του Γεωργικού Σχολείου Καλαμάτας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ανακοινώνει την έναρξη προγράμματος με τ...


Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ανακοινώνει την έναρξη προγράμματος με τίτλο: Γεωργικό Σχολείο.

Το Γεωργικό Σχολείο, ξεκινά με την υλοποίηση δύο Προγραμμάτων στην Καλαμάτα και στην Τριφυλία. Το πρώτο θα ξεκινήσει άμεσα για την ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας και το δεύτερο την Άνοιξη του 2022 για την περιοχή της Τριφυλίας.

Η Διοίκηση του εν λόγω προγράμματος προσκαλεί τους αγρότες της ευρύτερης περιοχής της Καλαμάτας να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής μέχρι και 04 Οκτωβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, ενώ περιλαμβάνει εννέα (9) θεματικές ενότητες και είναι Δωρεάν, καθώς χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Μέθοδος υλοποίησης του προγράμματος: Δια ζώσης

Ημερομηνία έναρξης Προγράμματος: Αρχές Οκτωβρίου

Χώρος διεξαγωγής Προγράμματος: Στις αίθουσες της Σχολής Γεωπονίας και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στον Αντικάλαμο

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων, να υποβάλλουν τις αιτήσεις, αλλά και να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στον Αντικάλαμο Καλαμάτας (Ασπρόχωμα).

• Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Αντικάλαμος Καλαμάτα, Τ.Κ. 24100,

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2721045290, email : kedivim@uop.gr, n.kouzi@uop.gr, Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Νίκη Κουζή

Ώρες επικοινωνίας: 09:00 – 14:00.

Εναλλακτικά οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά μπορούν να υποβληθούν δια ζώσης ή ταχυδρομικώς ή με email.

Δικαιολογητικά:

1. Βεβαίωση κατά κύριο επάγγελμα αγρότη (μητρώο αγροτών)

2. Φωτοαντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας


Σχόλια