ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ: Σαρωτική επικράτηση του Νίκου Ανδρουλάκη – «Δόθηκε ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε»

Νέα σελίδα στο ΚΙΝΑΛ με σαρωτική επικράτηση του Ν. Ανδρουλάκη – «Δόθηκε ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε». Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο νέος πρό...


Νέα σελίδα στο ΚΙΝΑΛ με σαρωτική επικράτηση του Ν. Ανδρουλάκη – «Δόθηκε ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, μετά τη χθεσινή σαρωτική επικράτηση του, στις εσωκομματικές εκλογές. «Σήμερα ανοίγει νέα σελίδα για την ιστορία της Δημοκρατικής Παράταξης και του ΠΑΣΟΚ. Η νέα εποχή αρχίζει με δυναμισμό, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση καθώς δόθηκε ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε», τόνισε ο νέος αρχηγός του Κινήματος Αλλαγής, από τη Χαριλάου Τρικούπη το βράδυ της Κυριακής (12/12/21), όπου έγινε δεκτός με πανηγυρικά συνθήματα από τους συγκεντρωμένους υποστηρικτές του, ενώ το πόντουμ είχε στηθεί δίπλα από την επιγραφή για τη Φώφη Γεννηματά ως ένδειξης τιμής σεβασμού και τιμής στη μνήμη της πολιτικής αρχηγού που σφράγισε την πορεία της παράταξης και εγγυήθηκε την ενότητά της.


Με καταμετρημένο το 95,37% των ψήφων, ο Νίκος Ανδρουλάκης έλαβε το 67,9% (132.706 ψήφοι) και ο Γιώργος Παπανδρέου 32,1% (62.748 ψήφοι), όπως ανακοίνωσε η ΕΔΕΚΑΠ.


Σήμερα Δευτέρα (13/12) ο Νίκος Ανδρουλάκης πρόκειται να μεταβεί στα γραφεία του Κινήματος Αλλαγής για να αναλάβει και επισήμως τα νέα του καθήκοντα, και θα συναντηθεί με τον Γραμματέα του κόμματος, Μανώλη Χριστοδουλάκη, τα στελέχη της ΕΔΕΚΑΠ και τους στενούς συνεργάτες της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, την παρακαταθήκη της οποίας, όπως είπε, καλεί να υπερασπιστούν άπαντες.


πηγή:ertnews.gr

Σχόλια