Σύσκεψη στο ΥπΑΑΤ για την αύξηση του κόστους σε λιπάσματα και ζωοτροφές

Η αύξηση του κόστους σε λιπάσματα και ζωοτροφές, αποτέλεσε κεντρικό θέμα στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφ...


Η αύξηση του κόστους σε λιπάσματα και ζωοτροφές, αποτέλεσε κεντρικό θέμα στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σίμος Κεδίκογλου, παρουσία του ΥφΑΑΤ, Γιώργου Στύλιου, στην οποία συμμετείχαν παράγοντες της αγοράς αγροτικών εφοδίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΑΤ, όλες οι πλευρές ομόφωνα δεσμεύτηκαν για τη διατήρηση διαύλων επικοινωνίας προς την κατεύθυνση επίλυσης του ζητήματος.

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Ζωοτροφών (ΣΕΒΙΖ), Βασίλης Σαλάτας, η γενική διευθύντρια του Συνδέσμου Παραγωγών και Εμπόρων Λιπασμάτων (ΣΠΕΛ), Φωτεινή Γιαννακοπούλου, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία Φυτοθρεπτική Α.Β.Ε.Ε. και ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Παραγωγών και Εμπόρων Λιπασμάτων (ΣΠΕΛ), Νίκος Κουτσούγερας και ο προϊστάμενος της διεύθυνσης Προστασίας Ζώων - Φαρμάκων και Κτηνιατρικών Εφαρμογών, Σπυρίδων Ντουντουνάκης.

Σχόλια