Το ΚΚΕ στηρίζει τα αιτήματά των αγροτών & συμβάλλει με τις δυνάμεις του στον πανελλαδικό συντονισμό της πάλης τους

Το ΚΚΕ με ανακοίνωση επισημαίνει πως οι σημερινές εξαγγελίες του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για νέα δέσμη μέτρων ύψους 170 εκ...


Το ΚΚΕ με ανακοίνωση επισημαίνει πως οι σημερινές εξαγγελίες του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για νέα δέσμη μέτρων ύψους 170 εκατ. για στήριξη των αγροτών «απέχουν έτη φωτός από όσα απαιτούνται για μια πραγματική ανακούφιση των αγροτοπαραγωγών, που συνθλίβονται από την εκτίναξη του κόστους παραγωγής, τις επιπτώσεις των φυσικών καταστροφών, τις τιμές στα αγροτικά προϊόντα που επιβάλλουν τα μονοπώλια, την ΚΑΠ που έχει προγράψει την αγροτιά για χάρη των μεγάλων καπιταλιστικών αγροτικών εκμεταλλεύσεων»

Σύμφωνα με το Κομμουνιστικό Κόμμα, τα εξαγγελθέντα μέτρα αποτελούν επίσης «εμπαιγμό για τους βιοπαλαιστές αγρότες, καθώς στην πλειοψηφία τους πρόκειται για αναμάσημα μέτρων, που έχουν ήδη εξαγγελθεί και τώρα εξειδικεύονται.

Οι βιοπαλαιστές αγρότες της χώρας μας έχουν εμπειρία και γνωρίζουν πολύ καλά ότι το δίκιο τους θα κριθεί στα μπλόκα του αγώνα.

Το ΚΚΕ στηρίζει τα αιτήματά τους και συμβάλλει με τις δυνάμεις του στον πανελλαδικό συντονισμό της πάλης τους. Οι εργατοϋπάλληλοι και τα άλλα λαϊκά στρώματα έχουν συμφέρον να συμπαραταχθούν σε αυτόν τον αγώνα, να αντισταθούν στην πολιτική ΕΕ - κυβερνήσεων, που εντείνει την εκμετάλλευση και την καταλήστευση του μόχθου τους από το κεφάλαιο».

Σχόλια