Περιφέρεια Θεσσαλίας: Νέες λιμνοδεξαμενές σε Χάσια, & Φαρκαδόνα για άρδευση & εξυπηρέτηση κτηνοτροφικών μονάδων

Ξεκινά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, όπως ανακοινώθηκε, η κατασκευή νέων λιμνοδεξαμενών για την εξυπηρέτηση κτηνοτροφικών μονάδων και αρδευτ...


Ξεκινά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, όπως ανακοινώθηκε, η κατασκευή νέων λιμνοδεξαμενών για την εξυπηρέτηση κτηνοτροφικών μονάδων και αρδευτικών αναγκών σε επιλεγμένες θέσεις ορεινών και ημιορεινών περιοχών των Δημοτικών Ενοτήτων Χασίων, Τυμφαίων και Φαρκαδόνας.


Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 200.000 ευρώ που περιλαμβάνει και συμπληρωματικά έργα σε υπάρχουσες λιμνοδεξαμενές για την επέκταση και στεγανοποίησή τους. Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Στηρίζουμε στην πράξη τους ανθρώπους της παραγωγής και του μόχθου. Σε συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και τους περιφερειακούς συμβούλους υλοποιούμε έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των κτηνοτρόφων και στηρίζουν το αγροτικό εισόδημα και την παραγωγή» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

ΠΗΓΉ:eleftheria.gr

Σχόλια