Αμύνταιο: Συνάντηση στη ΔΕΗ για την αποζημίωση αγροτικών στρεμμάτων στην Κοινότητα Αναργύρων

Η αποζημίωση από τη ΔΕΗ 150 περίπου στρεμμάτων στην κοινότητα Αναργύρων που έχουν σχέση με την κατολίσθηση του ορυχείου, συζητήθηκε κατά την...


Η αποζημίωση από τη ΔΕΗ 150 περίπου στρεμμάτων στην κοινότητα Αναργύρων που έχουν σχέση με την κατολίσθηση του ορυχείου, συζητήθηκε κατά την διάρκεια συνάντησης με τον Γενικό Διευθυντή Λιγνιτικής Παραγωγής κ. Δημήτρη Μετικάνη που είχαν ο Βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης και ο δήμαρχος Αμυνταίου Άνθιμος Μπιτάκης, στην οποία συμμετείχε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου Ιορδάνης Μπάντης.


Όπως αναφέρει ο κ. Αντωνιάδης:

 “Η συγκεκριμένη έκταση αποτελείται από ιδιοκτησίες δεκάδων κατοίκων της κοινότητας και ως εκ τούτου, η μη ικανοποίηση του αιτήματος αποζημίωσης από τη ΔΕΗ, πλήττει το οικογενειακό εισόδημα πολλών κατοίκων της κοινότητας Αναργύρων. Ο κ. Μετικάνης, καταρχήν ήταν θετικός ως προς την αντιμετώπιση του θέματος και δεσμεύτηκε να γίνει διαβούλευση με τους κατοίκους ώστε να βρεθεί μια χρυσή τομή ως προς το ύψος της αποζημίωσης ώστε να προχωρήσει το θέμα”.

πηγή: ertnews.gr

Σχόλια