Αγροτικό Ρεύμα :Διακοπή κρατικών & ιδιωτικών γεωτρήσεων στα Φιλιατρά από την ΔΕΗ λόγω οφειλών

Επιστολή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Tροφίμων, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και του Βουλευτές Νομού Μεσσηνίας, απέστειλε ο δήμαρ...


Επιστολή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Tροφίμων, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και του Βουλευτές Νομού Μεσσηνίας, απέστειλε ο δήμαρχος Τριφυλίας, με αφορμή το πρόβλημα του προέκυψε, λόγω της ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ από τη Δ.Ε.Η., η οποία έχει ως εξής:

“Προς :

1) Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Tροφίμων, κ. Γεώργιο Γεωργαντά
2) Περιφέρεια Πελοποννήσου
3) Βουλευτές Νομού Μεσσηνίας

ΘΕΜΑ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ

Μας ενημέρωσαν σήμερα ότι η Δ.Ε.Η. προέβη σε διακοπή ηλεκτροδότησης αρκετών κρατικών και ιδιωτικών γεωτρήσεων.

Θεωρούμε απαράδεκτη αυτή την ενεργεία, εν μέσω της καλλιεργητικής περιόδου και καλούμε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τους βουλευτές και κάθε αρμόδιο να βοηθήσουν για να επανασυνδέσουν άμεσα τις γεωτρήσεις και να δοθεί η δυνατότητα στους αγρότες, να ολοκληρώσουν τις καλλιέργειες τους.

Ο αγροτικός κόσμος έχει υποστεί μεγάλο οικονομικό πλήγμα από την δωδεκαετή οικονομική κρίση και από την πανδημία .

Οι αγρότες δεν αρνούνται την πληρωμή και ζητούν μια γενναία ρύθμιση, προκειμένου να βοηθηθούν στην εξόφληση των οφειλών τους.

Σαν Δήμος, είμαστε αλληλέγγυοι στα δίκαια αιτήματα των αγροτών και θα είμαστε στο πλάι τους, στηρίζοντας κάθε δίκαιο αγώνα τους.

Με εκτίμηση,

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ”

Κυπαρισσία 31.03.2022

Εκ του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ του ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ


Σχόλια