Βάκης Τσιομπανίδης: Πριν μερικά χρόνια η Ελλάδα δεν έκανε εισαγωγή ούτε ένα κιλό λίπασμα και κάναμε εξαγωγές μέχρι και στην Κίνα...

Σήμερα κινδυνεύουν να μείνουν τα χωράφια άσπαρτα λόγω του ότι δεν θα βρίσκουμε λιπάσματα ή η τιμή τους θα είναι απαγορευτική. Μέχρι το 2018 ...


Σήμερα κινδυνεύουν να μείνουν τα χωράφια άσπαρτα λόγω του ότι δεν θα βρίσκουμε λιπάσματα ή η τιμή τους θα είναι απαγορευτική. Μέχρι το 2018 κάναμε εξαγωγές ζάχαρης σε όλα τα Βαλκάνια και τώρα έβαλαν πλαφόν στα σούπερ μάρκετ στην ζάχαρη, σε λίγο θα αγοράζουμε με κουπόνια του Άδωνι 
 
Μέχρι το 1985 η Ελλάδα είχε αυτάρκεια σε μαλακό σιτάρι 117% και σήμερα έχουμε αυτάρκεια 10% . Και δεν είναι μόνο αυτά, οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ κατέστρεψαν την Ελλάδα στην κυριολεξία, δεν άφησαν τίποτα όρθιο, έκλεψαν, ρήμαξαν, χάρισαν σε κολλητούς, πούλησαν σε ξένους ανταγωνιστές και γενικά δεν άφησαν λίθο επί λίθου. 

Αντί όμως όλοι αυτοί να είναι στην φυλακή για εσχάτη προδοσία και γιατί χρησιμοποίησαν το κράτος ως λάφυρο πολέμου, αυτοί όλοι είναι κυβέρνηση και κοινοβουλευτική αντιπολίτευση και συνεχίζουν την ίδια και χειρότερη καταστροφική πολιτική. 

Έστειλε ο Μητσοτάκης όπλα στην Ουκρανία για να διασωθεί μερικούς μήνες ακόμη στην εξουσία (φαντάσου πόσα τρώει κάθε μήνα ) και έθεσε την Ελλάδα εχθρική χώρα προς την Ρωσία με τις συνέπειες της βλακείας του να τις βλέπουμε καθημερινά.
 
ΟΧΙ θέλω να πέσει όλο αυτό το διεφθαρμένο σύστημα, όλων αυτών των κομμάτων του κοινοβουλίου που υπηρετούν όλοι μα όλοι τα ίδια αφεντικά και να δικαστούν για όλα τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει από το 1973 έως και σήμερα. 

Μην σας πως που να την βάλετε τη νέα τάξη πραγμάτων, τα αφεντικά σας, την παγκόσμια θρησκεία σας, την λέσχη Μπίλντερμπεργκ και τις στοές σας. Ανθέλληνες όλοι τους .

Σχόλια