Στην έκθεση «Fruit Logistica» από 5 έως 7 Απριλίου στο Βερολίνο η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στην έκθεση «Fruit Logistica» που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 7 Απριλίου στο Βερολίνο, προτίθεται να συμμετάσχει η Περιφέρεια Πελοπ...


Στην έκθεση «Fruit Logistica» που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 7 Απριλίου στο Βερολίνο, προτίθεται να συμμετάσχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η εν λόγω έκθεση αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις παγκοσμίως, με πλέον των 3.000 συμμετοχών από 80 χώρες, στην οποία παρουσιάζονται μεταξύ άλλων φρέσκα προϊόντα, αποξηραμένα φρούτα, σπόροι, λύσεις συσκευασίας και επισήμανσης, τεχνολογία θερμοκηπίου, συστήματα καλλιέργειας, καθαρισμού και ανακύκλωσης. Υπάρχουν επίσης εταιρείες που ειδικεύονται στην EDP, το μάρκετινγκ, τις μεταφορές και την εφοδιαστική, το χειρισμό και την αποθήκευση.

Στόχος της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι μέσω της παρουσίας της σε ευρέως αναγνωρισμένες εκθέσεις να προβάλει και να προωθήσει τα φρέσκα εμπορεύσιμα εδώδιμα προϊόντα και παράλληλα να συμβάλει στη δημιουργία σημαντικών ευκαιριών για τους συμμετέχοντες με τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να καλύψει το 70% του συνολικού κόστους συμμετοχής, ενώ το υπόλοιπο 30% θα επιβαρύνει τους συμμετέχοντες εκθέτες - τυποποιητές.

Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των φρέσκων τροφίμων και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον αποστέλλοντας αίτηση στο e-mail: tourismos@pekorinthias.gr έως και αύριο 4 Μαρτίου. 

Ο μέγιστος αριθμός των επιχειρήσεων που θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέρχεται σε 10 και η επιλογή τους θα γίνεται με χρονική σειρά προτεραιότητας αλλά και με γνώμονα την ανάγκη εκπροσώπησης, κατά το δυνατό, περισσότερων περιφερειακών ενοτήτων.


Σχόλια