Μισθοδοσία μετά το Πάσχα: Δεύτερης κατηγορίας για την κυβέρνηση της ΝΔ οι εργαζόμενοι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ στην Αυτοδιοίκηση ....

« Δεύτερης κατηγορίας εργαζόμενοι για την κυβέρνηση της ΝΔ οι εργαζόμενοι στην Αυτοδιοίκηση». Αυτό σημειώνουν σε ανακοίνωση τους οι Κ. Ζαχα...

«Δεύτερης κατηγορίας εργαζόμενοι για την κυβέρνηση της ΝΔ οι εργαζόμενοι στην Αυτοδιοίκηση». Αυτό σημειώνουν σε ανακοίνωση τους οι Κ. Ζαχαριάδης, τομεάρχης Εσωτερικών ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και Μ. Χατζηγιαννάκης, αναπλ. τομεάρχης Εσωτερικών / υπεύθυνος για την Αυτοδιοίκηση ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και αναφέρουν:


Άλλη μία φορά η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αντιμετωπίζει τους ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως εργαζόμενους δεύτερης κατηγορίας. Η κυβέρνηση της ΝΔ ενώ αποφάσισε να καταβληθεί η μισθοδοσία του Απριλίου στους υπαλλήλους της κεντρικής διοίκησης και των σωμάτων ασφαλείας νωρίτερα για τη γιορτή του Πάσχα, δηλαδή σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, δεν έπραξε το ίδιο για τους εργαζομένους στην Αυτοδιοίκηση, οι οποίοι θα πληρωθούν κανονικά στις 26 Απριλίου.

Την εποχή που ο πληθωρισμός και η ακρίβεια είναι σε ποσοστά ρεκόρ και οι μισθοί δεν φτάνουν ούτε για την τρίτη εβδομάδα, η κυβέρνηση της ΝΔ επέλεξε με αστείες δικαιολογίες να καταδικάσει ουσιαστικά τους ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης να μην γιορτάσουν το Πάσχα. Πέραν της θεσμικής απαξίωσης της Αυτοδιοίκησης, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει επιλέξει να απαξιώσει και τους εργαζόμενους της Αυτοδιοίκησης. Από τα απλά και τα καθημερινά φαίνεται η αντιμετώπιση της Νέας Δημοκρατίας στους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας.

Γι’ αυτό έχει έρθει η στιγμή η κοινωνία και η Αυτοδιοίκηση να γυρίσει την πλάτη της στην παρούσα κυβέρνηση. Η κοινωνική δικαιοσύνη χρειάζεται Προοδευτική Διακυβέρνηση, χρειάζεται προοδευτικό πρόγραμμα για την Αυτοδιοίκηση.


Τόσο κοινωνικά ευαίσθητος είναι ο κ. Μητσοτάκης.

 

ΠΗΓΗ:aftodioikisi.gr

Σχόλια