Ισχυρές βροχές και καταιγίδες το επόμενο 24ωρο. Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας σε όλη την χώρα

Λίγες νεφώσεις θα έχουμε τις πρωινές ώρες στην χώρα μας όπου, γρήγορα από τα βόρεια οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και κα...


Λίγες νεφώσεις θα έχουμε τις πρωινές ώρες στην χώρα μας όπου, γρήγορα από τα βόρεια οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες, οι οποίες προοδευτικά θα επηρεάσουν τον ηπειρωτικό κορμό της χώρας, την Εύβοια, τις Σποράδες και νησιωτικά τμήματα του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου.

Τα φαινόμενα θα είναι έντονα και θα συνοδευτούν από τοπικές χαλαζοπτώσεις. Τα ισχυρότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στην κεντρικά, ανατολικά και βόρεια τμήματα της χώρας. Επισημαίνεται ότι στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, υπάρχει πιθανότητα για κατά τόπους αυξημένες ποσότητες χαλαζιού. 

Στην Θράκη τοπικά τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά. Επίσης από τι βραδινές ώρες τοπικά ισχυρά φαινόμενα (καταιγίδες – χαλαζοπτώσεις ) θα σημειωθούν στην ανατολική Θεσσαλία ( Μαγνησία) κεντρική και βόρεια Εύβοια αλλά και βόρεια Στερεά και νότια Θεσσαλία. Ισχυεί για τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.


ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ:

ΤΟΠΙΚΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ

Eπιμέλεια άρθρου Γιάννης Σταματάκης

Σχόλια